Retourneren

RETOURNEREN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.  Vergeet het ingevulde retourformulier niet toe te voegen aan het pakketje, anders kunnen we jouw retour niet verwerken!. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@by-sammie.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

*uitgezonderd zijn artikelen die vanuit hygienische aard niet geretourneerd kunnen worden zoals oorbellen/oorstekers en ondergoed.

 

Ons retour adres is:

By Sammie

Zilvergracht 71

2652HV Berkel en Rodenrijs

 

Graag altijd een copy van uw ingevuld modelformulier voor herroeping toevoegen bij iedere retour. Download het word document modelformulier voor herroeping